Almanca Film Önerileri

Mart ayı Almanca film önerilerinden merhaba. Almanca dinleme becerilerimi geliştirebilmek ve yeni cümleler, kalıplar öğrenebilmek için bu ay 3 Almanca film izledim. 

Farklı kategorilerde 3 Almanca film tavsiyesi için yazımıza göz atabilirsiniz. Diğer Almanca film ve dizi önerileri için buraya göz atabilirsiniz. 

1. Baumbacher Syndrome

Almanya’da ünlü bir talk show sunucusu olan Max Baumbacher’ın bir gecede sesinin ilgi çekici şekilde değişmesi ve sonrasında hayatında yaşadığı değişiklikleri anlatıyor. Yavaş ve merak uyandıran ve Almancası anlaşılır olan bu filmde Almanca konuşmaların yanı sıra İngilizce sohbetler de yer alıyor. 

Filmin IMDB puanına ve diğer izleyicilerin yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Ronny & Klaid

Almanya’da bir kiosk işleten ve işleri pek de iyi gitmeyen iki arkadaştan birinin mafyaya 80.000 Euro borçlanması sonucunda bu borcu ödemek için yaptıklarını anlatıyor. İlk başta planları kendilerine çok mantıklı gelse de ve bunun için çok çaba sarf etseler de işler sonlara doğru baya karışıyor. Bu filmin Almancası da anlaşılır ve kafa yormuyor.

3. Ich bin dann mal Weg

Ünlü Alman komedyen Hans Peter Kerkeling’in gerçek bir öyküsüne dayanan bu filmde ciddi bir rahatsızlık geçirdikten sonra uzun bir yolculukta kendi benliğini ve hayatın anlamını arayan Hape’nin hikayesini anlatıyor. Bu yolculukta tanıştığı kişilerin de hikayelerine ortak oluyor. Sakin ve anlaşılır bir film. Daha önceden bu komedyenin çocukluğunu anlatan bir filmden bahsetmiştim. Dilerseniz geçmişe dönük hatırlatmaları daha iyi anlayabilrmek için ilk önce o filme göz atabilirsiniz. 

Filmin IMDB puanına ve diğer izleyicilerin yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni paylaşımlarımızdan haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Almanca Öğreniyorum Sosyal Medya Hesapları

Robotikçi Sosyal Medya Hesapları

Almanca Film Önerileri (Mart 2021)
Başa dön